Психологія – надзвичайна наука

2019-04-22

Тиждень психології був запланований в квітні місяці, напередодні Всеукраїнського дня психолога, який святкують 23 квітня.

Психологія – надзвичайна наука. Це наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнавати себе, вирішувати проблеми, навчатися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя.

Предметний тиждень із психології організовується з метою реалізації психологічного супроводу, розширення і поглиблення знань учнів з психології, розвитку в них інтересу до цієї науки, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу школярів, створення позитивного емоційного настрою. Під час тижня проводяться заходи, що охоплюють різні види діяльності: Акція «Веселка настрою»; «Дерево бажань»; Акція «Мудрі повчання». Зранку, коли всі учні ще лише йдуть до школи, помічники психолога, пропонували кожному учню, вчителю вибрати з чарівної скриньки мудре повчання великих вчених, яке в подальшому обов’язково знадобиться. Працювала скринька «Пожирач неприємностей» що дало змогу всім бажаючим звільнитися від неприємних емоцій.З великим захоплення учні 5-9 класів взяли участь в квест- грі «Слідопит». Всі учасники отримали багато цікавої інформації про школу, вчителів та своїх однокласників, а переможці - учні 6 класу, отримали солодкий приз.В конкурс плакатів на теми психології найкращими стали учні 8 класу. Самі молодші учасники конкурсу - учні 3 класу отримали солодкий подарунок, за активність і креатив.

Учнів дуже полюбляють танцювати, і це підіймає їм настрій. Саме тому і в тиждень психології на перервах помічники психолога проводили танцювальні марафони - флеш – моб, адже робота з емоціями учнів - це і є один з напрямків роботи в психології.

Акція «Життя –це гра!» Учні початкових класів захоплююче розвивали свої пізнавальні процеси.На перервах помічники психолога працювали в розвивальних осередках: розвиток пам'яті в грі «Лото меморі», мислення в грі «Ерудит», уяву і фантазію в Арт- занятті «Мандалотерапія», емоційний інтелект в грі «Емоційний крокодил».Також пропонувалось пройти цікавий тест для всіх бажаючих учнів та дізнатися відразу ж результати про особливості своєї особистості.

Велика подяка ученицям Томіній Вірі, Заєць Вероніці, Малюк Ользі, Колихаловій Дарії за плідну співпрацю, за чудову та результативну роботу.

/Files/images/image(9) (1).jpeg

/Files/images/image(4)[1].jpeg

/Files/photogallery/image (1).jpeg

/Files/image(6)[1].jpeg

/Files/image(7) (1).jpeg

/Files/image(5)[1].jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031