• Ви знаходитесь тут:

  • Грушівська ЗОШ І-ІІ ступенів
  • Новини
  • Проведення районного етапу XV обласних Спортивних ігор «Баскетбол» серед учнів ЗНЗ Первомайського району в Грушівській ЗОШ І-ІІ ступенів.

Проведення районного етапу XV обласних Спортивних ігор «Баскетбол» серед учнів ЗНЗ Первомайського району в Грушівській ЗОШ І-ІІ ступенів.

2016-02-13

З упевненістю можна сказати, що серед спортивних ігор баскетбол займає одне з найпочесніших місць. Корифей радянського баскетболу Олександр Гомельський неодноразово стверджував, що баскетбол є грою ХХI століття. І не погодитися з таким твердженням ніяк не можна. Адже придумана гра під кінець ХIХ століття викладачем фізичної культури в американському коледжі Спрінгфілд в дійсності за своїм напруженням боротьби, ритму, емоційності, швидкості якнайкраще відповідає нинішньому часу.

Важко відшукати ще такий вид спорту, в якому поєднуються швидкість, витривалість, сила, спритність і найголовніше розум. І не дивно, що число шанувальників цієї цікавої гри постійно зростає незалежно від віку і роду занять.13 лютого в Грушівській ЗОШ І-ІІ ступенів зібралися шанувальники баскетболу для проведення районного етапу XV обласних Спортивних ігор «Баскетбол» серед учнів ЗНЗ Первомайського району –це шкільні команди господарів школи , Зеленокошарської ЗОШ І-ІІ ступенів та Чаусівського НВК № 2,щоб позмагатися в витривалості , силі та спритності. В запеклій боротьбі команди розподілили місця так:

І місце виборола команда Грушівської ЗОШ І-ІІ ступенів;

ІІ місце команда Чаусівського НВК №2;

ІІІ місце команда Зеленокошарської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Хочеться зазначити,що діти володіли високою динамічністю, емоційністю і в той же час індивідуалізмом і колективізмом у грі,змагання пройшли з користю для школярів ,тому що баскетбол, на думку багатьох фахівців в галузі спорту, є одним з найефективніших чинників всебічного фізичного розвитку.

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930